Konferencija o završenom projektu prekogranične saradnje „Eko Tamiš-novi turistički proizvod u Temišvaru

Poslednjeg dana projekta, 13. septembra 2019. godine u Temišvaru je organizovana Konferencija povodom završetka šrojekta„Eko Tamiš-novi turistički proizvod“ . Konferenciju su organizovali rumunski partneri Asocijacija „Miltonija“ i Agencija za unapređenje i razvoj turizma regije Timiš u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija, koji je započet u junu 2017.godine Ujedno je bila prilika da se promoviše film o projektu i u Rumuniji.

O realizaciji aktivnosti tokom projekta, u ime rumunskih partnera obratila Suzana Stojanović, iz Temišvara iskazavši veliko zadovoljstvo saradnjom sa partnerima, rezultatima projekta. Gostima na konferenciji, gde su prisustvovali svi saradnici na projektu sa rumunske strane i svi podizvođači, posebno se zahvalila, jer su pomogli da se projekat uspešno realizuje.

Nakon toga se ispred vodećeg partnera Pokreta gorana i centra volontera Pančevo, obratila Sandra Konevski, koja je izrazila ogromno zadovoljstvo saradnjom sa svim partnerima tokom ovog projekta, istakavši da rezultati projekta treba da u narednom periodu dođu do punog izražaja.

Potom se prisutnima u ime rumunskog partnera obratila Deliora Barbu, iz Asocijacije za promociju turizma i razvoj iz Temišvara, a na kraju se ispred PKS- RPK Južnobanatskog upravnog okruga obratio se Zoran Virić, zadužen za realizaciju projekta, koji se takođe zahvalio svim partnerima na saradnji.

Usledila je promocija filma koji je snimljen o postignutim rezultatima, sprovedenim aktivnostima i utiscima krajnjih korisnika projekta. Za ovu priliku urađen je titl na rumunskom jeziku. Za sve učesnike Konferencije je potom organizovan koktel i muzički koncert, kako bi svečano bio obeležen završetak projekta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *