Napredni trening za promovisanje lokalnih mikro preduzeća

Trening za promovisanje razvoja lokalnih mikro preduzeća je trodnevni napredni trening, koji se održati 30. maja – 1. juna 2018. godine u Relax-u u Kovačici.
Ovaj trening daje detaljan pregled i praktične vežbe naprednih poslovnih veština i kako unaprediti komunikacione, marketing i druge biznis alate da biste dugoročno unapredili vaš biznis u turizmu, ali i bilo koji drugi posao koji zahteva rad sa ljudima. Na treningu ćete dobiti napredne veštine, resurse i tehnike. Tokom trodnevnog treninga ćete:
Steći teorijsko razumevanje okvira efikasne komunikacije
Naučiti osnovne tehnike efikasne komunikacije
Razumeti koncept turističkog proizvoda i šta je osnovni, a šta sporedni (pomoćni) proizvod
Naučiti napredne tehnike promocije
Steći razumevanje različitih načina određivanja cene
Dobiti uvid u izvor finansiranja u turizmu u Srbiji.
Trening je posebno dizajniran za mikro preduzeća. Trening je podeljen u tri jednodnevne trening sesije. To znači da nećete morati da predugo budete odsutni s vašeg posla. Prvi dan se fokusira generalno na efikasno komuniciranje, dok se tokom drugog dana trening usmerava na praktične aspekte marketinga u turizmu, prevashodno na promociju, cene i proizvod. Treći dan je posvećen pitanju finansiranja u turizmu.
Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je interaktivan i uključuje vežbe i primere iz stvarnog života i vodi vas kroz pristupe komunikaciji, marketingu u turizmu i finansijama. Treneri su iskusni stručnjaci iz pomenutih oblasti koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti.
Trening će biti održan na srpskom jeziku. Učešće polaznika je besplatno, a obezbeđeni su štampani i ostali materijale za učesnike, hrana i osveženje i prenoćište za one učesnike koji imaju objektivnu potrebu.
Za sve dodatne informacije možete poslati elektronsku poštu na adresu daliborka.ivanovic@pks.rs ili nas pozvati na telefonski broj +381 63 1044290.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *