Održan trening za pomoćne turističke delatnosti

Trening za pomoćne turističke delatnosti je održan u Pančevu 18-19. oktobra 2018. godine. Bio je namenjen zaposlenima u medijima, bezbednosti , medicini, saobraćaju ili bilo kojoj drugoj delatnosti koja nije dominanto turistička, ali bez koje bi uspešan turizam bio nemoguć.
Ovaj trening je pružio praktične vežbe poslovnih veština sa posebnim akcentom na komunikaciju, biznis alate kako bi se dugoročno unapredio biznis, a posebno deo koji se odnosi na turiste. Na treningu su polaznici dobili osnovne veštine, resurse i tehnike.

      

   

Trening je bio posebno dizajniran za pomoćne turističke delatnosti i uzimao je u obzir heterogenost poslova kojim se učesnici bave. Trening je bio podeljen u tri poludnevne trening sesije Prva sesija prvog dana se fokusirala generalno na turizam i mesto pomoćnih turističkih delatnosti. Druga sesija prvog dana na komunikacione veštine i njihovo unapređenje, dok je treća sesija koja je bila drugog dana, predstavljala sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa konkretnim turističkim proizvodom Eko Tamiš.
Trening je bio zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je bio interaktivan i uključivao je vežbe i primere iz stvarnog života. Treneri su bili iskusni stručnjaci iz oblasti komunikacije turizmu koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *