Organizovana izložba u okviru 12. Međunarodnom sajmu u Subotici

U skladu sa projektnim aktivnostima, u periodu od 31. maja do 02. juna 2018.godine u Subotici na 12. Međunarodnom sajmu , čija je tema bio turizam je predstavljen projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

Da bi projekat bio predstavljen i promovisan na najbolji način, organizovana je izložba na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji u oblastu turizma u regionu. Značajan deo u pratećim aktivnostima sajma je predstavljala izložba koju je organizovala PKS- RPK Južnobanatskog upravnog okruga sa fotografijama ptica I pejzaža na Tamišu, a koje su nastale tokom realizacije projekta “Eko Tamiš- novi turistički proizvod. Pored izložbe ljubazni domaćini su omogućili prezentaciju projekta I emitovanje promotivnog filma u okviru programa sajma.

  

U okviru tog predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije i promovisan propagandni materijal, na srpskom i na engleskom jeziku, kao i ostale promotivne materijale koji su do sad realizovani u vidu brošura, lifleta i mapa.

Posete na našem štandu su bile tokom celog sajma i na taj način je dat pun doprinos promociji projekta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *