Organizovanje promo regate duž rumunskog i srpskog toka Tamiša

U skladu sa planiranim aktivnostima, u periodu od 20. do 24. avgusta 2019. godine organizuje se promo regata u cilju promocije i marketinga projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“ kao i predstavljanja mogućnosti koje reka Tamiš pruža ljubiteljima eko turizma.
Regatu sa oko 10 učesnika koji će voziti kanue na pojedinim deonicama reke Tamiš u Rumuniji i Srbiji organizuju partneri na projektu Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo i asocijacija Miltonija iz Temišvara, sa ciljem promocije turističke ponude opština i naselja na Tamišu, kada je u pitanju aktivni odmor.
Planirano je da se tokom ove promo regate obiđe tok reke Tamiš, sa rumunske i srpske strane. Učesnici regate, iz Srbije i Rumunije, startuju 20. avgusta u u mestu Urseni u Temišvaru. Trećeg dana regate, učesnici dolaze u Srbiju i to na prvo odredište, plažu u Jaši Tomiću. Vesla se do plaže u Sečnju, gde je planiran promo događaj i prvo zajedničko druženje.
Takođe, uz podršku lokalnih samouprava i opštinskih turističkih organizacija, slični događaji biće organizovani u Opovu i Pančevu, sa ciljem da se kroz promociju lokalnih resursa skrene pažnja na značaj reke Tamiš i njenih prirodnih lepota.
Regata se završava u Pančevu 24. avgusta 2019. godine.
Za učesnike regate je obezbeđen smeštaj, ishrana i prateći program.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *