Predstavljen projekat na 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu – LORIST

U skladu sa planiranim projektnim aktivnostima, u periodu od 04. do 07. oktobra 2018.godine u Novom Sadu u okviru sajamske manifestacije LORIST na 51.Međunarodnom sajmu turizma je predstavljen projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

Da bi projekat bio predstavljen i promovisan na najbolji način, organizovan je nastup na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji u oblastu turizma u regionu. Na sajmu su predstavljeni ciljevi i očekivani rezultati projekta, kao i projektne aktivnosti. Tokom sajma na štandu su bili predstavnici partnera koji realizuju ovaj projekat, Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara.

U okviru tog predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije na štandu gde su emitovali kratki film o projektu i promovisan je dosad realizovani propagandni materijal u vidu brošura, lifleta i mapa.

Posete na našem štandu su bile tokom celog sajma i na taj način je dat pun doprinos promociji projekta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *