Trening za animatore u turizmu u Kovačici

Trening za animatore u turizmu je trodnevni trening, koji se održati u Relax-u Kovačici, 8-10. februara 2018. godine. Ako ste animator u turizmu i ako želite da unapredite vaše komunikacione i prezentacione veštine na viši nivo i bolje upoznate novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš, ovaj trening će vam u tome pomoći.Ovaj trening daje detaljan pregled i praktične vežbe o komunikacionim i prezentacionim veštinama i kako koristiti komunikacione i prezentacione tehnike i alate da biste dugoročno uspešno obavljali posao turističkog animatora, ali i bilo koji drugi posao koji zahteva rad sa ljudima. Na treningu ćete dobiti osnovne veštine, resurse i tehnike. Tokom trodnevnog treninga ćete:

• stvoriti svest o značaju komunikacionih i prezentacionih veština
• razumeti različite koncepte i tehnike identifikovati izazove u svakodnevnim aktivnostima turističkog animatora• identifikovati i planirati vaš najbolji pristup komunikaciji i prezentaciji
• izgraditi veštine i naučiti tehnike efikasne komunikacije
• efikasno komunicirati kako unutar preduzeća, tako i sa korisnicima 
• unaprediti prezentacione veštine i nositi se bolje sa interkulturnim izazovima
• efikasno komunicirati sa vašim partnerima korišćenjem društvenih medija.

Trening je posebno dizajniran za turističke animatore. Trening je podeljen u tri jednodnevne trening sesije. To znači da nećete morati da predugo budete odsutni s vašeg posla. Prvi dan se fokusira generalno na komunikaciju i prezentaciju i njihov značaj, dok se tokom drugog dana trening usmerava na praktične aspekte, uključujući komunikacijske i prezentacione veštine, tehnike i alate. Treći dan je sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa konkretnim turističkim proizvodom Eko Tamiš.Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je interaktivan i uključuje vežbe i primere iz stvarnog života i vodi vas kroz pristupe komunikaciji prezentaciji od početka do kraja. Treneri su iskusni stručnjaci iz oblasti komunikacije i prezentacije koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti.Trening će biti održan na srpskom jeziku. Učešće polaznika je besplatno, a obezbeđeni su štampani i ostali materijale za učesnike, hrana i osveženje i prenoćište za one učesnike koji imaju objektivnu potrebu.Rok za prijavu je utorak, 6.februar do 12 časova. Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete poslati elektronsku poštu na adresu zoran.viric@pks.rs +381 63 1044295 i nenad.calic@pks.rs +381 63 1044292 ili nas pozvati na navedene brojeve telefona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *